Ebben az évben csak 200 Ft/fő/éj felárat számolunk fel.  

Május 1 hosszú hétvége (2012 április 30.- május 1 . között) 

Pünkösd hosszú hétvége (2012 május 26.- június 28. között)

Augusztus 20 hossszú hétvége (2012 augusztus 18. - 20. között) 

Október 23 hosszú hétvége (2012  október 20 .- október23. között)   

szilveszterSus 1 hosszú hétvége (2007 április 28.- május 02. között)ber 23 hosszú hétvége (2007 október 20.- 24. között)

Az ünnepi listaár igazodik a piaci elvárásokhoz. Amennyiben valaki csak az ünnepekre kíván elutazni, akkor csak "ünnepi áron" utazhat, azonban kedvezni kívánunk azoknak is akik ekkor töltik el a szabadságukat. Ez azt jelenti, ha valaki legalább tíz éjszakás szállást foglal és ennek egy része a kiemelt időpontra esik, akkor is a katalógus árat vesszük figyelembe. Tehát nincs ünnepi felár, megadjuk a katalógusban közölt kedvezményeket!

Az "ünnepi árlista" is mobil, a piac mozgása szerint bármikor változhat. Ezt azért fontos tudatnunk, mert ha Ön már lekötött egy szállást, akkor annak árában változtatás esetén sem történhet módosítás. Ha Ön csak az utolsó pillanatban tud dönteni, akkor sajnos előfordulhat, hogy például a korábban kiszemelt szállást esetleg csak magasabb áron tudja majd lekötni, mint ha azt a mai árközlés szerint megrendelné.

További fontos információ, hogy a magánszállások tekintetében - a kategóriánkban általában - nem lehet a "last minut áresésére" számítani. Tudni kell, hogy a magánszállásoknál a korlátozott szállás kapacitás miatt vagy "zéró" a foglaltság, vagy pedig "teltházat" kell közzé tennünk.

A magánszállásadó általában úgy gondolkodik,  hogy amennyiben a szállását az ünnep elött kb. egy hónappal még nem foglalták le, akkor már feltehetően nem számíthat vendégre. Azaz, a szállásadó (mi) is fontolóra veszi, hogy akkor önmagának csinál ünnepi programot, vendég helyett inkább a családját fogadja, vagy önmaga utazazik el a szeretteihez.  

A fent írtakból következik, hogy a jeles ünnepekre érdemes "időben" helyet foglalni, ekkor nem történhet csalódás senki részéről. Elégedett lesz a vendég, minden szempontból időben tud felkészülni a szállásadó.